TheraMed

Centrul Pinocchio

Pinocchio

Gradinita My Kids

My Kids

Statistici

Vizitatori: 59222216

Pentru tine si copilul tau !

GradinitaOrtodoxaSfEcaterina
 
Cursuri de Karate oferite de ISKF Brasov PDF Imprimare E-mail

International Shotokan Karate Federation (ISKF) este o organizatie non-profit care si-a stabilit drept scop al actvitatii promovarea karate-ului traditional in lume asa cum a fost stabilit de intemeietorii lui.

                       Curs de karate copii Brasov 

Sensei Tudorel Simion incepe sa practice Judo in 1968,din 1975 este atras de Karate, primul sau instructor fiind Sensei Dan Stuparu,Din 1979,din momentul in care devine centura neagra 1 dan ,isi deschide propriul Dojo, unde practica cu un grup de elevi,desi conditiile politice ale vremii interziceau practicarea artelor martiale. Pana in 1989 practica in aceste conditii, apoi este unul din cei 95 membri and fondatori al Federatiei Romane de Arte Martiale.

                      Curs de karate copii Brasov

In scurgerea vremii, a organizat stagii si competitii interne si a participat la evenimente internationale.
Participa in permanenta la actvitati ale karate-ului international, avand bune relatii cu maestrii si organizatii internationale de prestigiu.In prezent, este Country Representative pentru International Shotokan Karate Federation in Romania, fiind implicat intens in activitatea de promovare a spiritului karate-ului traditional ca mijloc de formare,educare si perfectionare a caracterului, si in calitate de Director Tehnic al Asociatiei ISKF Romania.

                       Curs de karate copii Brasov Participa in mod curent la Master Camp in Philadelphia unde este in contact permanent cu somitati ale karate-ului mondial, printre care maestrii Teruyuki Okazaki-10 Dan, Yutaka Yaguchi-9 Dan, Woon A Tai-8 Dan, James Field-8 Dan, din ISKF, dar si Hirokazu Kanazawa-10 Dan, Masaru Miura-8 Dan (SKI), Hideo Ochi(JKA),Taiji Kase, Takashi Shibuya, Hitoshi Kasuya. A tradus in limba romana "Dojo Kun -perfectionarea caracterului", a maestrului sau, Shihan Teruyuki Okazaki, dupa ce scrisese Karate Katas Shotokan , in 1995, pentru incepatori.


In viata de toate zilele este profesor de istorie, o imbinare a spiritului de profesor cu cel de antrenor. Isi desfasoara activitatea in Brasov, orasul de la poalele Tampei.

                            Curs de karate copii Brasov

Printre pasiuni,se numara expeditiile montane, fiind in relatii foarte bune cu oameni ai muntelui, salvamontisti, cabanieri pe care ii intalneste in peregrinarile sale.

E-mail: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Telefon: 0749.401.590


Citeaza acest articol pe site-ul tau Vizualizat: 3267

  Comenteaza articolul

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.
Va rog autentificati-va sau inregistrati-va.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent

Gradinita Disney

Gradinita Disney

Clubul Oaki

ABC Dance

Autentificare


Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont

Sondaj

Pe ce criteriu va bazati in alegerea gradinitei?
 

Evenimente

« < March 2019 > »
M T W T F S S
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Gradinita

Gradinita Sfanta Ecaterina

Cauta in site

 
SC JRC SRL © 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni si conditii de utilizare