TheraMed

Centrul Pinocchio

Pinocchio

Gradinita My Kids

My Kids

Statistici

Vizitatori: 61101350

Pentru tine si copilul tau !

GradinitaOrtodoxaSfEcaterina
 
Cursuri de lb. engleza copii - pregatire pt examene Cambridge (Brasov) PDF Imprimare E-mail
Cambridge exameneMilioane de copii din intreaga lume studiaza limba engleza. Un inceput timpuriu in invatarea acestei limbi le asigura usurinta in dezvoltarea abilitatilor care le vor fi utile de-a lungul anilor de scoala, iar apoi la locurile lor de munca sau in timpul liber.
Echipa GradiniteBrasov.ro are placerea de a va prezenta detalii despre cursurile pentru pregatirea micutilor pentru examenele Cambridge. Informatii despre acest proiect am obtinut stand de vorba cu d-na Carmen Varga, directoarea Gradinitei cu predare in limba engleza Kids Paradise din Brasov avand ca pregatire de baza cea de profesor de limba engleza.

GradiniteBrasov.ro: Ce detalii generale ne puteti da despre aceste examene Cambridge?
Carmen Varga: Examenele YLE se adreseaza copiilor intre 7-12 ani. Ele sunt concepute pentru a face din studiul limbii engleze o experienta placuta si reprezinta primul pas spre examenele Cambridge pentru adolescenti si adulti , recunoscute international.
 
GradiniteBrasov.ro: Cum are loc testarea?
Carmen Varga: Examenele testeaza cele 4 deprinderi: ascultare, vorbire, citire si scriere - la 3 niveluri. Acestea sunt incadrate in Cadrul Comun European pentru limbi straine al Consiliului Europei si in examenele Cambridge ESOL, care au anual peste un milion de candidati. Acest lucru permite parintilor si profesorilor sa urmareasca fara dificultate progresele facute de copii, catre nivelurile cu o mai mare recunoastere internationala.
 
GradiniteBrasov.ro: Cum sunt prezentate examenele?
Carmen Varga: Examenele sunt prezentate in format colorat, iar instructiunile sunt simple si clare, pentru a fi usor intelese de copii. De asemenea, examenele sunt grupate in 3 niveluri: Starters, Movers si Flyers.
 
GradiniteBrasov.ro: Cum decurge fiecare proba?
Carmen Varga: Fiecare nivel are 3 probe. Ascultare (listening) este prima proba si consta intr-un test grila in care copiii asculta o serie de texte scurte inregistrate pe o caseta si completeaza foaia de examen conform indicatiilor primite, pentru a demonstra ca a inteles.
Citire si scriere (Reading and Writing) este un test scris in care copiii isi demonstreaza capacitatea de a citi si scrie. Nu in ultimul rand, proba de Vorbire (Speaking) consta intr-un interviu scurt, ce dureaza intre 5 si 9 minute, sustinut cu un examinator instruit special pentu acest test. Acesti examinatori sunt monitorizati de catre Cambridge ESOL, pentru a asigura aceleasi standarde in intreaga lume.
 
GradiniteBrasov.ro: Exista si diplome care se acorda la promovarea unui nivel?
Carmen Varga: Toti copiii care sustin aceste examene primesc o diploma eliberata de Cambridge ESOL. Aceasta diploma arata nivelul de performanta al candidatului pentru fiecare proba in parte. De mentionat este faptul ca nu exista candidati respinsi- diplomele evidentiaza performantele la fiecare proba in parte, cu indicatii privind excelenta sau nevoia de imbunatatire a unei deprinderi.
 
GradiniteBrasov.ro: Pentru cei interesati de pregatirea Dvs, ca si preparator in vederea sustinerii acestor examene, ce cursuri de profil ati urmat?
Carmen Varga: Pe langa o facultate de profil si pe langa experienta vasta cu copii, am absolvit si cateva cursuri care m-au ajutat sa imi indeplinesc mai usor scopurile propuse in pregatirea copiilor. Cateva cursuri absolvite ar fi cel de Preparing Students for Young Learners English, Humanising Language Learning, Theatre Games and Drama Activities for the classroom, Innovative Methodology in Teaching English.

GradiniteBrasov.ro: De cand incep cursurile,  cati copii intr-o grupa, frecventa, durata unei lectii?
Carmen Varga: Cursurile vor incepe din 1 Octombrie 2010. La inscriere copiii vor fi testati  si grupati in functie de nivelul de cunostinte la lb . engleaza. Mentionez ca se va lucra cu grupe de 4 copii, de doua ori pe saptamana,  cate1 ora si 30 min/sedinta.
Pentru cei interesati, mai multe detalii despre aceste cursuri se pot obtine la  telefon:  0723.224 558 sau direct de la sediul din Brasov, Str. Albastrelelor nr. 45A (incinta gradinitei Kids Paradise).

Citeaza acest articol pe site-ul tau Vizualizat: 5386

  Comenteaza articolul

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.
Va rog autentificati-va sau inregistrati-va.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent

Gradinita Disney

Gradinita Disney

Clubul Oaki

ABC Dance

Autentificare


Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont

Sondaj

Pe ce criteriu va bazati in alegerea gradinitei?
 

Evenimente

« < May 2019 > »
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Gradinita

Gradinita Sfanta Ecaterina

Cauta in site

 
SC JRC SRL © 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni si conditii de utilizare