TheraMed

Centrul Pinocchio

Pinocchio

Gradinita My Kids

My Kids

Statistici

Vizitatori: 59273274

Pentru tine si copilul tau !

GradinitaOrtodoxaSfEcaterina
 
Educarea copiilor pentru ecologie PDF Imprimare E-mail

reciclareEste o educatie care va dura o viata intreaga, descoperirea si respectarea micilor buburuze, implementarea ritualurilor de zi cu zi, cum ar fi sortarea deseurilor ... educarea la respectarea climatului si a naturii.
Pentru a va educa copiii sa iubeasca si respecte natura, folositi jocuri distractive pentru a-l obisnui. Aceasta este cheia pentru a intelege ceea ce este dezvoltarea durabila.

Ce facem cu uleiul care vrem sa il aruncam pentru a spala tigaia si a pune ulei proaspat? In chiuveta sau WC ar raspunde majoritatea dintre noi...Insa, desi implica mai mult efort si timp, ati putea sa il puneti in sticle de plastic, sau de sticla, sa puneti dopuri la sticle si sa le aruncati la gunoi. Pentru un litru de ulei aruncat din comoditate in chiuveta sau WC este necesar UN MILION DE LITRI DE APA NON POTABILA, CANTITATE SUFICIENTA PENTRU O PERSOANA PENTRU 14 ANI.

Parintii, model de urmat
Stingeti lumina atunci cand iesiti dintr-o camera este unul din micile detalii si de fiecare data detliile ajuta pentru instaurarea unor bune obiceiuri.
Sortarea deseurilor este altul. Reciclati hartia, plasticul, sticla. Cititi si descifrati impreuna etichetele de pe ambalaje pentru a identifica ambalajele reciclabile. 

Folositi pe cat posibil in totalitate un anumit lucru, cum ar fi hartia care este partial scrisa / imprimata pentru a recicla partea scrisa deja si a refolosi parte din hartia ramasa alba pentru a va face o lista, pentru a o dacopilului sa o deseneze etc...

Drumul sa cumparati paine sau sa mergeti sa va platiti facturile faceti-l pe jos, lasand masina acasa. Pe langa faptul ca veti face miscare, veti contribui intr-o oarecare masura la diminuarea poluarii.

Aceste lucruri sunt demne de luat in calcul intrucat copiii de azi sunt adultii de maine.
In fiecare an, in ziua de 22 aprilie se sarbatoreste Ziua Pamantului, ziua cand s-a nascut miscarea pentru protejarea mediului inconjurator. Ziua Pamantului intr-o manifestare de amploare in istoria omenirii, prin alaturarea lor in dorinta de a milita pentru un viitor mai bun al planetei noastre.


Citeaza acest articol pe site-ul tau Vizualizat: 7541

  Comenteaza articolul

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.
Va rog autentificati-va sau inregistrati-va.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Urmator >

Gradinita Disney

Gradinita Disney

Clubul Oaki

ABC Dance

Autentificare


Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont

Sondaj

Pe ce criteriu va bazati in alegerea gradinitei?
 

Evenimente

« < March 2019 > »
M T W T F S S
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Gradinita

Gradinita Sfanta Ecaterina

Cauta in site

 
SC JRC SRL © 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni si conditii de utilizare