TheraMed

Centrul Pinocchio

Pinocchio

Gradinita My Kids

My Kids

Statistici

Vizitatori: 59223240

Pentru tine si copilul tau !

GradinitaOrtodoxaSfEcaterina
 
Gradinita Raza de Soare - Client Gradinite Brasov PDF Imprimare E-mail

Copiii sunt mugurii vietii. “RAZA DE SOARE” ii ajuta sa infloreasca!

Gradinita particulara Raza de Soare si-a  deschis portile din 1 Septembrie 2009, fiind autorizata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.Este amplasata intr-o zona foarte linistita a cartierului Bunloc (Brasov), intr-o vila cu 4 niveluri, ce detine un interior ultramodern, 4  sali de grupa mobilate corespunzator pentru desfasurarea in conditii optime a procesului de invatamant, fiecare avand in dotare: TV, DVD-player, PC, camera video, biblioteca, jocuri educative, jucarii, patuturi pentru programul de odihna al copiilor.

          Gradinita Raza de Soare Brasov 

De asemenea, Gradinita particulara Raza de Soare detine si : 2 grupuri sanitare pentru copii dotate cu mobilier corespunzator, o sala de mese, vestiar, camera de primire si triere a copiilor, unde se vor desfasura si toate serviciile medicale oferite de Gradinita Raza de Soare (asistenta medicala, control stomatologic periodic, control oftalmologic periodic, psiholog–logoped), sala de spectacole si serbari si o curte interioara cu gazon si jucarii de exterior, monitorizata permanent prin camere video.

          Gradinita particulara Raza de Soare

Gradinita Raza de Soare ofera copiilor de la 1 an si 7 luni si pana la 7 ani  un cadru instructiv-educativ la cel mai inalt nivel, activitati creative si recreative propice dezvoltarii armonioase, prin intermediul unui personal didactic si nedidactic 100% calificat si cu experienta in domeniu si prin mijloace si metode didactice de ultima generatie. Accesul in gradinita se face doar pe baza de interfon, astfel asigurandu-se siguranta si securitatea maxima a copiilor. In incinta gradinitei functioneaza un sistem de supraveghere non-stop, pus la dispozitia parintilor pentru a veghea asupra propriilor copii in orice moment al zilei.

Gradinita particulara Raza de SoareGradinita particulara Raza de Soare 

 

 

 

 

 

Programul Gradinitei Raza de Soare este intre orele 07:00-19:00, intrarea si iesirea copiilor din gradinita fiind intre orele 08:00-18:00, in acest interval desfasurandu-se activitatile obligatorii, conform noului curriculum, activitatile alese, activitatile optionale, cele extracuricculare, micul dejun, masa de pranz, gustarea si programul de odihna al copiilor.

          Gradinita particulara Raza de Soare 

Oferta noastra educationala este de: grupe de limba engleza, activitatile desfasurandu-se pe nivele de varsta 1,7-3 ani, 3-5 ani si 5-7 ani.
Taxa lunara: este de 350 lei*+ 9 lei/zi mesele (reducere pentru frati: 50 lei pentru al doilea frate) la program normal (08.00-13.00) si 600 lei* + 10 lei/ zi mesele (reducere pentru frati: 100 lei pentru al doilea frate) la program prelungit (08.00-18.00). Taxa lunara include desfasurarea activitatilor obligatorii, optionale, cele 3/4 mese ( micul dejun, gustare de fructe, masa de pranz si gustarea de dupa amiaza), serviciile medicale oferite de gradinita enumerate mai sus, excursii in aer liber, lectii deschise cu parintii, serbari. Absentele inregistrate de copil genereaza reduceri ale taxei de scolarizare de 9 lei/zi – program normal si 10 lei/zi – program prelungit.

          Gradinita particulara Raza de Soare

De asemenea, gradinita noastra are o oferta vasta de activitati extracurriculare contra cost si la alegerea parintilor: pictura pe lemn, piatra, sticla, dans sportiv, inot, ski, drumetii, karate shotokan, sah, initiere in utilizarea calculatorului, teatru de papusi,  sambata - club de week-end la cerere, organizarea de petreceri cu ocazia zilei de nastere a copilului, cu clown, face-painting, baloane, etc.


Gradinita particulara Raza de SoareGradinita Raza de Soare va functiona pe tot parcursul anului calendaristic, cu exceptia sarbatorilor legale si a ultimei  saptamani din luna august, cand se face igienizarea gradinitei.

Locatie: Str. Gorunului, nr. 40, Sacele, cartierul rezidential Bunloc, Brasov
Relatii si inscrieri: 0744.345815 (Olteanu Liliana-director)
Website: www.gradinitarazadesoare.ro

Cu promisiunea reusitei, va asteptam cu bratele deschise!


Citeaza acest articol pe site-ul tau Vizualizat: 14549

  Comenteaza articolul

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.
Va rog autentificati-va sau inregistrati-va.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Urmator >

Gradinita Disney

Gradinita Disney

Clubul Oaki

ABC Dance

Autentificare


Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont

Sondaj

Pe ce criteriu va bazati in alegerea gradinitei?
 

Evenimente

« < March 2019 > »
M T W T F S S
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Gradinita

Gradinita Sfanta Ecaterina

Cauta in site

 
SC JRC SRL © 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni si conditii de utilizare