TheraMed

Centrul Pinocchio

Pinocchio

Gradinita My Kids

My Kids

Statistici

Vizitatori: 59256914

Pentru tine si copilul tau !

GradinitaOrtodoxaSfEcaterina
 
Aratati-va recunostinta fata de educatoarea copilului Dvs PDF Imprimare E-mail

Fetita si educatoareaÎndatoririle de fiecare zi ale educatoarelor sunt diverse şi surprinzătoare. Fie că sunt cuprinse de spiritul datoriei, fie de cel al dăruirii faţă de copii, educatoarele oferă servicii de valoare – grija pentru educaţia şi alimentaţia copiilor.

Ele consumă energie continuă şi ore nesfârşite ştergând nasul copiilor, hrănindu-i, încurajându-i în creşterea lor, mediind disputele, alungând temerile acelor copii mai anxioşi, rezolvând toate problemele şi printre toate aceste lucruri – asigurând EDUCAŢIA copiilor. Este obositor doar gândindu-te la toate acestea!!! Şi încă aceste educatoare fac aceste lucruri zi de zi.

V-aţi gândit vreodată cât de pricepută este educatoarea căci ea contribuie pozitiv la modelarea vieţii copilului Dvs? De fapt, multe educatoare sunt atât de performante încât copilul dumneavoastră se întoarce acasă fericit, stimulat mental şi „dacă toate lucrurile merg bine”, ei sunt deja alimentaţi cu hrana necesară. Visul oricărui părinte!

V-aţi gândit să vă arătaţi aprecierea pe care o aveţi deja faţă de educatoarea copilului Dvs, dar nu sunteţi încă siguri cum să începeţi. Luaţi în considerare câteva din exemplele pe care vi le oferim: felicitări, diplome înrămate cu inscripţia de „cea mai bună educatoare”, o cană imprimată cu un mesaj drăguţ, câte un buchet de flori sau o cutie de bomboane.

Dar poate că cel mai bun mod de a vă arăta aprecierea este să vă dăruiţi din timpul Dvs şi să fiţi implicaţi în educaţia copilului Dvs.

Sunt mai multe moduri de a vă exprima recunoştinţa. Lista nu se încheie aici. Aflaţi ce anume îi place educatoarei, ce anume se bucură ea să facă în timpul ei liber şi aveţi în vedere şi modul în care ea interacţionează cu copiii. Acestea sunt indicii ajutătoare, care vă vor arăta recunoştinţa şi aprecierea Dvs pentru educatoare. Câteodată, un simplu „Mulţumesc!” face mai mult decât orice!


Citeaza acest articol pe site-ul tau Vizualizat: 6770

  Comenteaza articolul

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.
Va rog autentificati-va sau inregistrati-va.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Precedent   Urmator >

Gradinita Disney

Gradinita Disney

Clubul Oaki

ABC Dance

Autentificare


Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont

Sondaj

Pe ce criteriu va bazati in alegerea gradinitei?
 

Evenimente

« < March 2019 > »
M T W T F S S
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Gradinita

Gradinita Sfanta Ecaterina

Cauta in site

 
SC JRC SRL © 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni si conditii de utilizare